Skip to main content

Nieuws

  • Centrum Ouders - Samen voor een beter juridisch systeem ! Registreer u om deel te nemen aan dit forum.

Registratieovereenkomst

U stemt ermee in, door middel van het gebruik van dit forum, dat u geen materiaal dat vals is, lasterlijk, onjuist, beledigend, vulgair, hatelijk, intimiderend, obsceen niet zal plaatsen, profaan, seksueel georiƫnteerd, bedreigend, inbreukmakend op iemands privacy, erotisch materiaal of anderszins in strijd met de internationale of federale wetgeving. U stemt er ook om geen auteursrechtelijk beschermd materiaal te posten, tenzij u het auteursrecht bezit of u hebt schriftelijke toestemming van de eigenaar van het auteursrechtelijk beschermde materiaal. Spam, advertenties, kettingbrieven, piramidespelen zijn ook verboden op dit forum.

Merk op dat het onmogelijk is voor het personeel of de eigenaars van dit forum om de geldigheid van berichten te bevestigen. Vergeet niet dat we de geplaatste berichten niet altijd controleren, en als zodanig zijn we niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan. Wij garanderen niet de juistheid, volledigheid of bruikbaarheid van de gepresenteerde informatie. De geposte berichten drukken de mening van de auteur, en niet noodzakelijk de mening van dit forum, haar personeel, haar dochterondernemingen, of de eigenaar van dit forum. Iedereen die meent dat een gepost bericht  verwerpelijk is wordt aangemoedigd om een beheerder of moderator van dit forum  op de hoogte te brengen. Het personeel en de eigenaar van dit forum behoudt zich het recht voor om aanstootgevende inhoud te verwijderen, binnen een redelijke termijn, indien zij vaststellen dat verwijdering noodzakelijk is. Dit is een handmatig proces, echter, dan kunt u zich realiseren dat ze niet in staat zijn om te verwijderen of bepaalde berichten onmiddellijk te bewerken. Dit beleid geldt  ook voor de  profielinformatie van het lid.

U blijft zelf verantwoordelijk voor de inhoud van uw geposte berichten. Bovendien gaat u ermee akkoord  de eigenaren van dit forum, alle gerelateerde websites op dit forum, haar personeel, en haar dochterondernemingen te vrijwaren. De eigenaren van dit forum behouden ook het recht om je identiteit (of andere gerelateerde informatie verzameld over deze dienst) in het geval van een formele klacht of juridische stappen als gevolg van een situatie als gevolg van het gebruik van dit forum te onthullen, zonder evenwel de privacywetgeving te schenden.

U hebt de mogelijkheid, als u zich registreert, om uw gebruikersnaam te kiezen. Wij adviseren dat u de naam behoud. Geef nooit je wachtwoord aan een ander persoon, behalve een beheerder.

Nadat je je geregistreerd en ingelogd zijn om dit forum, zult u in staat een gedetailleerd profiel in te vullen. Het is uw verantwoordelijkheid om  accurate informatie te presenteren. Uw IP-adres wordt geregistreerd, voor het geval dat het nodig is om u te verbannen van dit forum of wordt uw uw ISP gecontacteerd. Dit zal alleen gebeuren in het geval van een ernstige schending van deze overeenkomst.

Merk ook op dat de software een cookie plaatst, een tekstbestand met stukjes informatie (zoals uw gebruikersnaam en wachtwoord), in het cachegeheugen van uw browser. Dit wordt alleen gebruikt om  in te loggen. De software verzamelt geen of stuurt geen andere vorm van informatie naar uw computer.

De privacywetgeving is van toepassing, uw persoonlijke gegevens worden dus niet misbruikt of doorgegeven aan derden.