Hulp Nodig

Neem contact met ons op.
contactinformatie

Wat wij voor u kunnen betekenen?:

We kijken uw vonnis / regeling na en informeren wat er mogelijk is, brengen u in contact met advocaten die specialist zijn inzake omgangsregelingen.
De kosten van advocaat zullen aanmerkelijk minder duur zijn, daar we beroep doen op extern personeel die de voorbereidingen treft en we met advocaten samenwerken om uw belangen te verdedigen.
We begeleiden in de ganse procedure, kunnen u te woord staan voor vragen en hulp.

We dienen te beschikken over uw informatie en uw vonnissen, met deze informatie maken bij een intake op waardoor een compleet overzicht is van uw zaak, zowel dat wij overzichtelijk een kijk hebben op uw zaak en indien u een (andere) advocaat zou raadplegen dan heeft deze een duidelijk overzicht.

Bij omgangsproblemen zoeken we de mogelijkheden voor u uit en bezorgen documenten waar nodig.

  • heeft u een onrechtvaardige regeling ivm de kinderen?
  • Weigert uw ex de kinderen mee te geven?
  • Zijn er instanties die informatie achterhouden?
  • Wat zijn uw kansen/rechten?
  • Hulp nodig bij juridische documenten/uitspraken/regelingen?
  • enz…

Lid worden (67 €/jaar) :
www.centrumouders.be/hulp/aanmelden < klik hier

Wat kunt u voor ons betekenen?:

De dossiers die we verzamelen kunnen we verder gebruiken om de incorrecte werking van de rechtbank aan te tonen en te ijveren voor een betere werking. Er zijn talloze zaken die verbeterd kunnen worden in de rechtbank, terwijl men bij justitie er blind voor is.

CO2 is een volledige onafhankelijke organisatie die de belangen verdedigd van de ouders en streeft naar andere en betere juridische aanpak, daar heel veel problemen ontstaan na tussenkomst van de rechtbank.