hvh

Ouderverstoting – PAS (parental Alienation Syndrome-

CO2 werkt nauw samen met Huis Van Hereniging. Huis van hereniging legt zicht voornamelijk toe op ouders die met PAS te maken hebben (ouderverstoting)
CO2 en hvh delen informatie en adviesen met elkaar.

Indien u als ouder te maken heeft met een ouderverstoting dan kunt u kiezen voor lid te worden van beide organisaties, zijnde van centrum ouders en huis van hereniging. We maken een dossier aan die we onderling delen tussen CO2 en hvh.

De formule daarvoor is 100 euro per jaar, waardoor u bij beide organisaties aangesloten bent. Dan kunt u terecht voor info en advies bij zowel Centrum Ouders als bij Huis Van Hereniging.

Via bank:bankoverschrijving
KBC
Centrum Ouders
Rekening nummer: BE49 7390 1473 1671

Formules:
100 €: 1 jaar lid Centrum Ouders & Huis Van Hereniging
75 €: vernieuwing lidmaatschap Centrum Ouders & Huis Van Hereniging
200 €: 3 jaren lid Centrum Ouders & Huis Van Hereniging

  1. Gelieve op de overschrijving uw naam in de mededeling te vermelden EN vermelden CO2HVH
  2. Gelieve na overschrijving een mail te sturen met uw gegevens: Naam, Voornaam, Adres, Email en telefoon. CO2hvh@centrumouders.be
  3. Als u over een vonnis beschikt, gelieve dit door te sturen naar CO2hvh@centrumouders.be
    Met deze gegevens maken wij een intake aan en openen een dossier, zo we een volledig overzicht hebben van uw zaak. De intake kunt u gebruiken voor de advocaat of bij verschillende instanties (CAW,bemiddeling, Triangel, jeugdzorg, enz…)


paypalvisa

Via bankkaart  / Paypal:

 

  1. Gelieve na betaling een mail te sturen met uw gegevens: Naam, Voornaam, Adres, Email en telefoon. CO2hvh@centrumouders.be
  2. Als u over een vonnis beschikt, gelieve dit door te sturen naar CO2hvh@centrumouders.be
    Met deze gegevens maken wij een intake aan en openen een dossier, zo we een volledig overzicht hebben van uw zaak. De intake kunt u gebruiken voor de advocaat.