Jeugdzorg misbruik infodag 11/11/22

Grace Luistert …

Na jarenlang onderzoek en het werken achter de schermen in opdracht van zowel de mens en deze die in het onderzoeksveld zitten kwam een onmenselijk lijden naar boven in het field jeugdrechtbank. Grace komt als eerste op wapenstilstand naar de mens om te luisteren en de mens inzicht te geven in het ontstaan en verderzetten van hun lijden. Grace heeft een ongelooflijke analytische geest en fungeert onafhankelijk en treedt in juridische dossiers op als onafhankelijke data communicatie analist en dit geeft de mogelijkheid om kritisch in een dossier te staan en het lijden te bestuderen.11.11.22 is de dag dat inderdaad ook uw wapens die tot stilstand werden gebracht nu volop gesmeerd worden en dat kan enkel door te begrijpen wat uw wapen en kracht is. Een spanningsveld tussen kracht en macht maakt het mogelijk om tegen lijden in te gaan.

Grace luistert naar uw lijden en het gemis van uw kind.

Het gaat niet om Grace het gaat niet om een organisatie het gaat om de MENS. Wanneer Grace luistert dan bent u als lijdend mens aan het woord ! Grace luistert … u praat …. En de doelstelling is ontwapening door eigen kracht! Meer weten … u bent welkom. Geweld in de ogen van een kind slaat kraters in zijn ziel.

 

Grace Hoeben – gerechts-dossieranalist en communicatie-analist in dossiers waarin geweld de nieuwe taal is, komt naar U toe en dompelt zich in uw setting en vragen. Zij is de oprichter van een Internationaal Research Team bestaande uit tal van mensae leden die verspreid over diverse landen en culturen hun perceptie geven op communicatie en geweld en repeterende patronen.

Zij toont ook de weg in inzicht in de ogenschijnlijke complexe interacties tot eenvoudige patronen en wat u kan doen om de eigen “IK” te beschermen….

WANNEER: 11/11/22 om 13

LOCATIE: De Statie, Canadalaan 2e, Sas van Gent, Nederland

DATUM: (zowel voor Nederlandse ouders als Belgische ouders)

VOOR WIE: Iedereen die te maken heeft met jeugdzorg.