Justitie Zwendel In België

Bij justitie in België is reeds decennialang een zwendel gaande. Rechters die partijdig zijn, rechters die discrimineren, rechters die de grondwet negeren, enz…

Deze zwendel is georganiseerd en maakt deel uit van een bedrieglijk plan, het is een praktijk om systematisch opzettelijk anderen te bedriegen, dit op grote schaal.

Wie reeds te make had met familierechtbank een/of jeugdrechtbanken, kan dit beamen, rechters die weigeren om de waarheid aan te horen, rechters die onterecht kinderen laten wegnemen van de biologische ouders en deze plaatsen bij pleegouders. Deze ouders zijn hun kinderen kwijt tot wanneer ze 18j zijn. Deze kinderhandel is reeds jaren gaande en blijft maar doorgaan, politici negeren de oproepen van deze kinderhandel. De media schrijft er niet over, dit nieuwe verdriet van België mag blijkbaar niet onder de aandacht komen. Net zoals de kerk decennialang kinderen kon misbruiken, dit met medeweten van de politiek en gerecht. Kinderen die decennialang werden weggehaald van alleenstaande moeders en verkocht werden door de kerk onder hun mum van adoptie, al deze praktijken bleven jaren onder de radar, terwijl dit gekend was bij de politiek, pas nadat dit media aandacht kreeg, werden enkele politici wakker maar vooral omdat het stemmen oplevert, niet zozeer om het probleem aan te pakken.

De kinderen die dagelijks weggehaald worden door jeugdzorg, deze criminele kinderhandel wordt gefinancierd door de overheid en is gekend door de politiek. Het leed dat hierdoor ontstaat is onmenselijk, dit zijn eigenlijk misdaden tegen de menselijkheid en toch kan dit in België gewoon doorgaan. Partijdige rechters die zonder reden kinderen weg laten halen bij de ouders, dit omdat jeugdzorg medewerkers, de consulenten, verslagen schrijven die bol staan van de leugens! Help dit leed te stoppen!!

Onterecht kinderen weggenomen

Vaders die hun kinderen slechts enkele dagen paar maand zien

Ouders die hun kinderen niet meer zien wegens ouderverstoting

Kinderen die onterecht worden weggenomen van hun ouders.

Rechters die partijdig zijn en jeugdzorg die inmengt waar het niet nodig is.

Advocaten die hun cliënten bedriegen, beliegen en meewerken aan het bedrog binnen justitie

Enz…

Het zijn verhalen die steeds vaker te horen zijn.

Gert COPPENS, voorzitter van Centrum Ouders schreef een boek over de slechte werking van justitie bij familierechtbanken en jeugdrechtbanken. In het boek beschrijft hij hoe ouders onterecht worden beschuldigd van kindermishandeling, hoe rechters niet naar de feiten kijken en hoe jeugdzorg te snel ingrijpt, waardoor kinderen onterecht uit huis geplaatst worden

Het boek is een must-read voor iedereen die zich zorgen maakt over de manier waarop justitie omgaat met ouders en kinderen. Het is belangrijk dat deze verhalen bekend worden, zodat we de situatie kunnen verbeteren.

Help ons om het boek te laten drukken en verspreiden. Steun de crowdfunding.

Steun via bank of paypal:

Via bank:

KBC
Centrum Ouders
Rekening nummer: BE49 7390 1473 1671

(gelieve “donatie” te vermelden in uw mededeling) We stellen het op prijs dat u een email stuurt van uw donatie, zo wij u kunnen bedanken en indien u wenst u op de hoogte houden van onze acties)


Met uw steun kunnen we de maatschappij op de hoogte brengen van de problemen bij justitie en jeugdzorg. We willen dat de media aandacht besteedt aan dit belangrijke onderwerp.

Help ons om deze verhalen te laten horen!

  • De slechte werking van justitie en jeugdzorg
  • De onterechte wegvoering van kinderen
  • De discriminerende houding van rechters
  • Het belang van het boek om de situatie te verbeteren
  • De behoefte aan aandacht van de media