Steun Een Goed Doel

Steun Ons Streven naar Gelijkheid en Rechtvaardigheid na Scheiding

Een Nieuwe Start voor Kinderen en Ouders

Welkom bij VZW Centrum Ouders (VZW CO2), waar we ons onvermoeibaar inzetten voor een rechtvaardige en gelijke behandeling van ouders en het welzijn van kinderen tijdens complexe scheidingen. Jouw steun is essentieel om deze missie voort te zetten en positieve veranderingen teweeg te brengen in levens die getroffen zijn door scheidingen.

Waarom Doneren?

Jouw Donatie Heeft Een Directe Impact:

 1. Rechtshulp Financieren: Ouders hebben vaak te maken met onrechtvaardige beslissingen tijdens scheidingsprocedures. Jouw donatie helpt ervaren juridische experts in te schakelen om hun rechten te verdedigen.
 2. Bewustwording Vergroten: We streven naar bewustwording over problemen binnen scheidingsprocessen. Met jouw steun kunnen we voorlichtingscampagnes opzetten en blijvende veranderingen realiseren.
 3. Ondersteuning Bieden: Emotionele en psychologische steun is cruciaal voor gezinnen na een scheiding. Jouw donatie maakt counseling en begeleiding mogelijk om deze uitdagende tijd te doorstaan.

Strijden Tegen Ouderverstoting en Onterechte Uithuisplaatsingen: Wij staan op tegen ouderverstoting en onterechte uithuisplaatsingen van kinderen. Jouw steun helpt ons om deze schrijnende situaties aan te pakken en de rechten van ouders en kinderen te verdedigen.

Jouw Donatie Maakt Verschil

Elke bijdrage, groot of klein, heeft een impact. Het direct ondersteunen van kinderen en ouders in deze moeilijke tijd is van onschatbare waarde. Samen kunnen we een nieuwe start mogelijk maken en een positieve impact creëren.

TIP: Deel deze pagina, klik icoon aan de linkerkant van de pagina, deel op facebook, X, whatsapp, email, enz….

Hoe Kun Je Doneren?

 1. Online Donatie: Doneer rechtstreeks via Paypal
 2. Bankoverschrijving: Doneer rechtstreeks via bankoverschrijving.
  KBC
  Centrum Ouders
  Rekening nummer: BE49 7390 1473 1671
 3. Bedrijfssteun: Als bedrijf kun je ook een waardevolle bijdrage leveren. Laten we samenwerken voor een betere toekomst.

Jouw Steun, Onze Dankbaarheid

Elke donatie draagt bij aan een gezonde, rechtvaardige toekomst voor gezinnen die dit het meest nodig hebben. Dank je wel voor jouw steun aan VZW Centrum Ouders (VZW CO2).